waterwaves_nov17_mateo_martijn
"Het Waterapplicatiecentrum in Leeuwarden heeft een grote hoeveelheid hightech faciliteiten in huis om innovaties te testen." Martijn Wagterveld en Mateo Mayer / Water Waves

Waterlink 2014

8 januari 2014
Waterlink 2014

In de watertechnologiesector is human capital onmisbaar. De mensen zijn de drijvende kracht achter innovaties en ontwikkelingen. Wereldwijd loopt het aantal waterprofessionals met ervaring echter terug. Hoog tijd dus om onze eigen young professionals die ervaring te geven die Nederland ook in de toekomst internationaal bekend laat staan als waterland. Wat is daar voor nodig en wat gebeurd er nu al? Wetsus, het Centre of Expertise Water Technology en het Young Expert Programme Water nodigen u van harte uit voor een inspirerende en interactieve middag waarin onder andere deze vraag aan bod komt.

Tijdens de workshop “Vergroot uw marktkansen met de inzet van young professionals” laten de drie partijen zien waar de kansen liggen voor young professionals en hoe we hen de ervaring geven die ze nodig hebben om later ook op internationaal niveau een leidende rol te spelen.

De workshop is onderdeel van het symposium WaterLink dat wordt georganiseerd door de Water Alliance. Dit symposium brengt de watertechnologiesector en andere sectoren waarin watertechnologie een belangrijke rol speelt samen.

Naast onze workshop zijn er nog andere workshops, een interessant plenair programma en de mogelijkheid tot deelname aan de beursvloer. Tevens is er volop de gelegenheid voor ontmoetingen met potentiele handelspartners. Aan het eind van de dag kunt u tijdens een buffetdiner uw ervaringen delen met de andere gasten en iedereen nog een gelukkig nieuw jaar wensen.

Programma

11.30 – 13.00 Registratie, inlooplunch en bezoek beursvloer
13.00 – 15.00 Plenaire sessie
15.00 – 15.30 Pauze en bezoek beursvloer
15.30 – 17.15 Workshops (parallel)
17:15 – 19.00 Netwerkborrel en buffetdiner

Locatie

WTC Leeuwarden, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden
Voor een overzicht van alle themasessies, het programma, beursdeelname, de kosten en om u in te schrijven verwijs ik u graag naar de Water Alliance website: www.wateralliance.nl/waterlink.